Зрял боб с чушки и сръбска наденица

26/10/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф97612328983
"Вкусен домашен боб със сръбска наденица с много аромати - кой може да устои на такова предложение "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 269
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Боба облейте с вода и сложете да заври, сипете сода да кипне и оставете така малко да поври и излезе жълтата вода, която създава проблеми за стомаха.

Изхвърлете я и налейте чиста вода. Нарежете лука, чушките и добавете при боба с 2 супени лъжици олио.

Оставете така да ври на по слаб огън. Ако бобът е леко омекнал добавете доматите, джоджена и нарязаната сръбска наденица. Варете до пълното сваряване на боба.

Направете запръжка, като първо запържите брашното и на изгасен котлон добавите червения пипер и тогава прибавяте към боба.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар