Бланширани тиквички

24/12/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Когато става дума за тиквички, винаги има поне две мнения по въпроса, но мнозина твърдят, че бланширани са най-вкусни!"
Приготвяне15 мин.
Готвене1 мин.
Общо16 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 491
  • Преглеждания за месеца846
  • Преглеждания за седмицата166
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте тиквичките и ги нарежете на кръгчета.

Кипнете вода в тенджера и потопете тиквичките за 30 секунди в нея, докато леко омекнат.

Отцедете ги и ги наредете в голяма чиния.

Разбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички.

Поръсете със сол и черен пипер и поднесете.подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар