Сръбска Мусака

28/10/2016
София
отСофияНовак1412
"Не сте опитвали сръбска мусака - не знаете какво сте изпуснали "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 788
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на шайби и го поставяме на дъното на тава, поръсваме лука със сол, черен пипер и чубрица.

Върху лука поставяме пилешките дробчета и ги поръсваме с подправките. Добавяме морковите и чушките нарязани на кубчета, а гъбите - на филийки.

Добавяме олио и разбъркваме, печем на фурна 200 ºC до загар.

Прибавяме заливката и печем до зачервяване на същата температура.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар