Боб със свински ребра в крок пот

28/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Бобът е най-вкусен, когато се готви бавно, ето ви и най-ароматното доказателство за това "
Приготвяне20 мин.
Готвене360 мин.
Общо380 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо938
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба за една нощ в студена вода. Ребрата нарежете на нормални порции (с дължина около 6-7 см), запържете ги за кратко в дълбок тиган, добавете кромида и чесъна и гответе още 2-3 минути.

Сложете измития боб в уреда за бавно готвене, добавете запържените ребра с лука и чесъна, добавете нарязания на кубчета морков и настъргания домат, налейте вода, добавете подправките, сложете капака, и гответе за 6 часа.

По желание накрая може да добавите 1 с.л. брашно, размита с малко вода, за да се сгъсти допълнително боба. Поръсете с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар