Печени праскови с кокосова коричка и карамелен топинг

28/10/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Изключителен десерт, с който ще впечатлите всички без изключение "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и разрежете прасковите на две части. Внимателно извадете костилката и ги подредете в тава, застлана с хартия за печене.

В тенджерката сипете сметаната и захарта и ги затоплете, за да се разтвори. Свалете от котлона и добавете ванилията и кокосовите стърготини.

Разбъркайте добре и напълнете прасковите. Сложете прасковите във фурна, загрята на 180 градуса. Печете около 35 минути или докато се зачерви топингът.

Оставете леко да се охладят и ги сервирайте полети с карамеления топинг и топка ванилов сладолед.

Адаптирано от Вкуснотекаподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар