Лодка от кайма с пълнени гъби и кашкавал

28/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач374192281
"Няколко такива лодки за обяд и диетата ви е отплувала безвъзвратно на дъното на добрите ви намерения. Но си струва "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата с дребно нарязания кромид, чукнете яйцето, добавете киселото мляко и галетата, подправките. Омесете каймата добре.

В малка правоъгълна тавичка сложете каймата и я разплескайте по дъното, като образувате борд по стените на тавичката.

Почистете гъбите от пънчетата, посолете ги, напълнете ги с дребно нарязания бекон и топено сирене, подредете ги върху каймата.

Нарежете краставичките на кубчета и ги сложете в средата на тавичката, добавете и остатъка от нарязания бекон.

Запечете ястието за 30 мин на 220 градуса, поръсете с настърган кашкавал, оставете да се запече, и извадете от фурната.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар