Сладки линцери с малинов конфитюр

28/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Класически линцерови сладки, които може да слепите с любимия си конфитюр "
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции18
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо995
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта на пухкав крем. Добавете един по един жълтъците. Накрая прибавете брашното с бакпулвера и ванилията.

Замесете гладко тесто. Оставете в хладилника за около час.

След това разточете на кора (0.5см) и изрежете с формички по избор, като на 1/2 от тях изрежете с по-малка формичка прозорче. Наредете ги в тава, застлана с хартия за печене.

Печете на 180 градуса около 8-10 минути. Оставете да се охладят. Слепете ги две по две с конфитюр.

По желание може да поръсите бисквитите с пудра захар (преди да ги слепите с конфитюра).подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.12.2016 14:58
Днес ще ги правя, но видях отгоре брашно 250 г и най-отдолу брашно 500 г колко да сложа?
1
0
Добринка Петкова
250г брашно,не знам защо съм добавила тези 500г
1
0
Plesneva
Plesneva
29.10.2016 21:52
Просто прекрасни!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв