Картофи Карбонара

30/10/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф 3x
"Всички питаха как обикновени картофки са станали толкова вкусни...казах им и чак не повярваха колко лесно се прави"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
24 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 166
  • Преглеждания за месеца490
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена24

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белият и се режат на кръгчета. Редят се в тава заедно с нарязаната на дребно шунка. Поливат се с олиото и малко вода. Слагате фолио и печете на 200 градуса около 40 минути.

През това време разбийте прахчето от фикса за сос Карбонара заедно с млякото и когато махнете фолиото от тавата, залейте картофите.

Връщате отново във фурната за 5 минути, след което изваждате и поръсвате с настърган кашкавал.

Връщате отново във фурната, докато кашкавалът се запече.

по рецепта на Теодора Титоваподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар