Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Руладини»Рулца от бекон с чудна плънка

Рулца от бекон с чудна плънка

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Рулца от бекон с чудна плънка
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 4
30/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Такива рулца никога не сте опитвали, време е да се откажете от диетите!"

Необходими Продукти

  • свински бекон - 500 г (осолен по английска рецепта)
  • гъби - 500 г (пресни)
  • пресен лук - 2 стръка
  • кисели краставички - 7 бр.
  • топено сирене - 150 г
  • подправка - за скара
  • олио
  • сол
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половината гъби нарежете на ивици и сложете да се пържат в олио и масло. По-късно добавете и нарязания пресен лук. Другата половина гъби (по-малките) без пънчета, сложете да се пържат, като сложете бучка масло, тях ще използвате за гарнитура.

На всеки лист бекон сложете парче топено сирене, кашкавал, гъби и ивица кисела краставичка. Поръсете с подправка за скара и навийте на руло. По две или три рулца трябва да имате на едно шишче за печене.

Изпечете ги на загрята скара, след което изкарайте шишчетата и гарнирайте със гъбките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: