Соленки със спанак, чубрица и зелен лук

31/10/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф42610563543
"Тези пръчици са идеалното решение за децата, които не обичат зеленийки "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо412
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се почиства и се слага във вряща вода за 2-3 минути. Изцеждате го и го накълцвате на ситно.

Смесвате с лука и чубрицата, сол на вкус и последно добавяте половината от разбитото яйце. Разбърквате хубаво и оставяте настрани.

Бутер тестото разточвате леко и режете на дълги подобни на солети пръчици с ширина около 1 см. Намазваме ги с останалата половина от яйцето и отгоре разнасяме спаначената смес.

Поръсваме със сусам, навиваме на спирали и печем в тава с хартия за печене. Пекат се на 200 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар