Моята универсална зеленчукова подправка

31/10/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Всяка предвидлива домакиня знае, че предварителната подготовка може да спести много време и нерви впоследствие "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 150
  • Преглеждания за месеца10856
  • Преглеждания за седмицата408
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер сложете първо лука и го накълцайте, като използвате бутона на пулсации. Извадете го в купа и последователно нарежете и останалите зеленчуци (не прекалявайте, за да не станат на пюре).

Разбъркайте добре и ги оставете да се отцедят в гевгир. Разпределете подправката в индивидуални пликчета и поставете във фризера. Когато ви потрябва, просто отчупвате малко и прибавяте към ястието.

По същия начин си съхранявам лук(ако е тръгнал да се разваля), последните чушки от градината, магданоз, копър и др.

Съотношението на продукти е според вашето предпочитание, може да добавите или махнете някои от продуктите.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар