Следновогодишен специалитет

31/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"А вие си мислехте, че най-вкусните ястия се приготвят само на Нова година?"
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 078
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете и запечете пържолите и картофите в тавичка. В тиган запържете лука, гъбите и шунката, нарязани на кубчета.

Прибавете пасираните домати, подправки на вкус и сушените домати.

След няколко минути свалете от котлона. Залейте пържолите с приготвения сос. Поръсете с маслините и сложете във фурната.

Печете на 200 градуса около 20-25 минути. Сервирайте ястието топло с чаша хубаво червено вино.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар