Дяволски яйца в доматен сос

31/10/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Тези яйца са пикантното доказателство, че в Ада готвят по-вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 146
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата, обелете и разрежете на две части. Извадете жълтъците и ги сложете в купа. Към тях прибавете настъргания кашкавал, сирене, жълтъците и подправките.

Разбъркайте добре и напълнете белтъците. В тиган загрейте олио. В него запържете лука и чесъна. Добавете 1 ч.л. брашно и паприкаша (предварително пасиран).

Прибавете подправките и оставете соса за 15 минути на котлона. Свалете и изсипете в тавичка.

Подредете пълнените яйца и печете ястието на 220 градуса около 20 минути. Сервирайте ястието горещо, поръсено с нарязан пресен лук или магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар