Свински пържоли с мед

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
18/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Тези крехки и сочни пържоли в уникална марината могат да очароват всеки гост и член на семейството ви"

Необходими Продукти

  • пържоли - 5 - 6 нетлъсти, без кост
  • горчица - 4 с.л.
  • мед - 4 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер - прясно смлян
  • олио
  • мащерка - 1 ч.л. сушена
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В паничка смесете горчицата, меда, соевия сос и 2 с.л. олио.

Натъркайте хубаво пържолите с черен пипер, сол и суха мащерка.

С помощта на четка го намажете обилно с медения сос и ги сложете в съд с капак за 1 час в хладилника.

Излейте цялата марината в купата, ако ви е останала след мазането.

След това загрейте фурната, наредете пържолите в намазнена тава и ги изпечете до готовност на умерена температура (180 градуса).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
511
411
37
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ина
ина
Много вкусно стана! Рецептата е изпробвана без горчица, соев сос и мащерка :)
19.11.2014 23:05
1
2
Покажи всички подкоментари