Печени свински ребра

31/10/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67495719835
"Тези ароматни печени свински ребра ще гарнираме със свежа салата, а на всички ще пожелаем - Наздраве "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 073
  • Преглеждания за месеца1434
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чесъна и счукайте с малко сол в хаванче.

Прехвърлете в купа, сложете зехтина, мед и всички подправки. Разбъркайте, вземете едно цяло или две по-малки парчета свински ребра.

Намажете ги с получената смес и хубаво я втрийте с ръце в месото и кокала.

Сложете парчетата в тава, сипете чаша вода и завийте тавата с алуминиево фолио.

Загрейте фурната на 180 градуса и запечете ребрата за час, след това махнете фолиото и допечете още 10 минути до златистокафяв загар на месото.

Поднесете с картофи или зелена салата.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!