Универсално парено тесто

31/10/2016
"Ето и една изпитана рецепта за универсално парено тесто, с чиято помощ да приготвите любимите си еклери "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 531
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходящ съд загрейте водата и млякото. Добавете маслото и солта. След завиране изсипете брашното наведнъж и с помощта на дървена лъжица бъркайте енергично, докато тестото започне да се отделя от съда.

Охладете за кратко. Добавяйте едно по едно яйцата, като бъркате енергично с помощта на миксер до усвояването им.

Тестото може да се използва за еклери, блатове за торти и други десерти, гарнирани с крем.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар