Розова торта с ягоди

31/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Изкусителна и много романтична розова торта, идеална за хората, които обичате "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо299
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата. Прибавете захарта и продължете да разбивате. След това добавете млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Прибавете розова боя за сладкиши.

Разделете сместа на две части и изпечете два отделни блата. Разбъркайте сиренето с пудрата захар. Добавете разбитата сметана (оставете малко за измазване на тортата).

В блендер сложете ягодите и ги смелете (но да има парченца). Прибавете ги към крема и разбъркайте.

Сглобяване на тортата - поставете един блат в поднос. Сиропирайте с компот от ягоди, намажете с крем и покрийте с втори блат.

Намажете цялата торта с отделената сметана и украсете с разтопен шоколад и ягоди.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар