Пълнено свинско месо

31/12/2011
тин
оттинНовак276
"Когато искате да впечатлите един мъж, не си обувайте високи токчета, а пригответе това пълнено свинско месо "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 307
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим в месото джоб. Омесваме каймата със ситно нарязаните чушки, накълцания магданоз, жълтъка, солта и червения пипер.

Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес.

Забождаме джоба с клечки за зъби, слагаме го в съд от йенско стъкло, поръсваме с розмарин, сипваме малко вода и печем около 1 час на умерена фурна.подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар