Канапета с пилешко месо и сос винегрет

31/10/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф42410563543
"С наша помощ пилешкото месо става сочно и ароматно, а тайната е в соса "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пиле - 1/2 бр.
  • масло - 30 г
  • сол
  • черен пипер
  • За соса
  • олио - 1 ч.ч.
  • кисела краставичка - 1 бр.
  • зелен лук - 2 стръка
  • оцет - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • магданоз - 2 с.л. нарязан
  • черен пипер
  • сол
  • захар - 1/2
  • яйца - 2 бр. сварени
  • За канапетата
  • хляб - 4 филии, стар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолявате пилето и го задушавате в масло. Почиствате го от кожата, костите и сухожилията и го поръсвате с черен пипер.

Жълтъците се рендосват. Към тях добавяте олио, ситно нарязаните белтъци, краставичката, зеленият лук и магданозът.

Подправяте с оцет, горчица, захар, черен пипер и сол на вкус.

Изпържвате филийките и разпределяте месото върху тях. Поднасяте полети със соса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар