Телешки език с хрян

01/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115664312345
"Най-вкусното мезе, с което се пие много домашно вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо676
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме телешкия език, заливаме с вода, прибавяме 1 кубче зеленчуков бульон и сваряваме до готовност.

Сварения език белим и нарязваме на тънки филийки. Белим морковите и картофите и нарязваме.

В олио и малко вода задушаваме до омекване нарязаните зеленчуци. Майонезата смесваме с настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус.

В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него нареждаме зеленчуците.

Заливаме езика с майонезата и хряна. Поръсваме с нарязан ситно пресен магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар