Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Пудинг»Новогодишен ябълков пудинг

Новогодишен ябълков пудинг

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
3723k69k
Новогодишен ябълков пудинг1 / 2
01/01/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
10-12 парчета
"Традицията повелява на Нова година да се поднесе сладък пудинг, а ние ви препоръчваме да е именно този Опитайте и ще разберете защо"

Необходими Продукти

  • масло - 2 - 3 с.л.
  • яйца - 5 броя
  • захар - 1 ч.ч.
  • галета - 3 с.л.
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • ябълки - 2 - 3 броя
  • бишкоти - 250 г натрошени
  • канела - 1 с.л.
  • кокос - 2 с.л. кокосови стърготини
  • лимони - настъргана кора от 1 лимон
  • орехи - 1 шепа
  • стафиди - 1 шепа
  • ванилия - капки есенция
  • банани - 2 броя
  • сладко - 2 с.л. от смокини или друго
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете тефлонов съд с масло. Разбийте яйцата със захарта до пухкава смес и добавете настърганите ябълки, счуканите орехи, галетата, натрошените бишкоти и всички останали съставки.

Сложете съда на водна баня и запечете до сгъстяване. Внимавайте водата да не ври. Украсете новогодишния пудинг със сметана, ядки или направете украса по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: