Печени пълнени ябълки с кайма и кашкавал

02/11/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1358137713854
"Класика за ценителите на вкусните комбинации "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ябълките и изрежете капаче от всяка ябълка, отстранете семената и издълбайте средата.

В тиган загрейте зехтин или олио и запържете лука, който сте нарязали на ситно след което добавете каймата и запържете като добавите малко вода за да се раздроби.

Овкусете с подправките и сипете доматения сок, оставете да поври. Напълнете ябълките със сместа, похлупете с капаците и сложете да се пекат.

Когато се запекат отстранете капачетата и поръсете върху всяка с настърган кашкавал. Запечете отново и преди сервиране похлупете с капачетата и гарнирайте с чушка и краставица.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар