Шницели от пуешко месо на фурна

02/11/2016
Илияна Димоваот Илияна ДимоваМастър Шеф 4x
"Ако и вие сте любители на месцето, тази рецепта за пуешки шницели, приготвени на фурна, е специално за вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо332
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, нарязваме на малки късчета и смиламе с чопър или месомелачка.

Хляба накисваме в прясно мляко, отцеждаме и също смиламе. Смесваме месото и хляба.

Прибавяме стопено краве масло, сол, розмарин, черен пипер и риган и лъжица брашно. Омесваме кайма.

При необходимост може да добавим още малко брашно. Омесваме каймата, за да се смесят хубаво съставките. Оформяме шницели.

В тавичка за печене, намазана с мазнина, нареждаме шницелите и печем в загрята силна фурна за приблизително 15-20 минути или до готовност. Сервираме изпечените шницели с гарнитура от пресни зеленчуци и пържени картофки.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар