Пилешки слънца

02/11/2016
"Дали наистина трапезата ни ще засияе с тези пилешки слънца или само на на с така ни се иска "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 897
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако не харесвате бялото месо на печено пиле и ви е останало, ето как може да го превърнете в нещо вкусно!

Накъсайте или нарежете месото на ситно. Нарежете зеления лук на ситно. Смесете месото, лука, яйцата, рендосания кашкавал и брашното.

Овкусете със сол, черен пипер и разбъркайте. Загребвайте от сместа с лъжица, изсипете я в тиган със загрята мазнина и я оформете като леко притискате с гърба на лъжицата.

Щом се зачервят от едната страна ги обърнете да се запържат и от другата. Извадете ги върху кухненска хартия за няколко минути.

Сервирайте с любим сос!

Източник: Емилия Таракчиеваподобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар