Гювеч с пиле, гъби, тиква и картофи

06/11/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру157881544510
"Вкусна есенна гозба с тиква и пиле за ценителите на добрата кухня!"
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо601
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се поръсват с подправка за пиле, червен пипер и се нареждат в тава.

Картофите се обелват и нарязват на кубчета, тиквата се обелва от кората и също се нарязва на парченца. Разпределят се между пилешкото месо, поръсват се със сол, черен пипер и чубрица.

Гъбите се отцеждат от течността, загрява се масло и една супена лъжица олио, запържват се за кратко, като се поръсват с малко сол и черен пипер. Прибавят се при останалите продукти.

Топеното сирене се нарязва на парчета и се разпределя из тавата. Налива се една чаша и половина вода в тавата и печем в загрята фурна 180 градуса до готовност. Сервираме ястието топло.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар