Флейки от свинско месо на грил тиган

06/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115964313205
"Честно казано свинските флейки са любимата ни салата "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 675
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г флейки
  • лук - 1 ч.л. настърган
  • черен пипер - на вкус
  • соев сос - 2 ч.л.
  • универсална подправка - 2 ч.л. унисон Maggi
  • къри - на вкус
  • олио - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в купа нарязаните на тънко свински флейки. Подправяме с настърган лук, черен пипер, соев сос, унисос и къри.

Наливаме олио и разбъркваме, за да се разпределят подправките. Оставяме на хладно за 2-3 часа. Нагряваме грил тигана, намазваме леко с мазнина и слагаме св. флейки.

Като се запекат от едната страна, обръщаме и изпичаме. Поднасяме с резен лимон и за гарнитура свежа салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар