Салата с ябълка, моркови и ряпа

06/11/2016
"Салата, пълна с витамини!"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 636
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълката, морковът и ряпата се обелват от кората и се рендосват на едро, като всеки продукт се настъргва в отделна чиния. Краставицата се нарязва през средата на две, а после на полумесеци и се оставя настрани.

В чинията, в която ще сервираме, в средата се поставя настърганата ябълка като купчинка и се полива с лимоновия сок.

Морковите и ряпата се овкусяват със сол на вкус, зехтин и ябълков оцет. Взема се от сместа с лъжица и се оформят рошави топки, като се редуват моркови и ряпа.

С нарязаните парченца краставица се оформя средата като цвете, декорира се с червен лук и листенца пресен магданоз. Вкусно и витаминозно!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!