Люти чушлета с кисело мляко и сирене

06/11/2016
"Само да попитаме вие кое първо изядохте - чушките или невероятния сос?"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 131
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цепнете чушлетата по дължина и ги запържете за кратко от двете страни с щипка сол под капак. Разбъркайте млякото, счукания чесън и нарязания магданоз.

Добавете натрошеното сирене и отново разбъркайте. Извадете лютите чушлета и ги поставете в дълбока чиния. Залейте ги с киселото мляко.

Върнете тигана, в който сте запържили чушлетата, на котлона. Сложете щипка червен пипер и щом пиперът се запържи залейте чушлетата.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
17.08.2017 18:50
Страхотни се получиха, Ели :) Аз за жалост не мога да ги опитам, защото ме оперираха и не трябва да ям такива неща, но моите мъже много ги харесаха :) Поздрави :)
1
0
Misho
Misho
29.05.2017 20:19
''Смотана рецепта'' Заради която, трябва на диета да минаваме с жената.
Сега сериозно. Супер яко стана 10 точки за рецептата!!!!!
1
0
Елена Стефанова Йорданова
Хаха,мерси:)))Няма начин да не се хареса от човек който обича люто!Ако прибавите и по някое яйце на очи между чушките,гарантирам преяждане:)))
1
0
Ivo
Ivo
27.12.2016 03:16
Според мен е по добре чушлетата да са "пукнати" на котлона. Останалото е супер.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв