Салата с варени яйца и печен лук

08/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115064311155
"Една салата за неочаквани гости, когато нямате нищо друго в хладилника И да не забравим - много е вкусна "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо271
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • лук - 6 бр.
  • орехи - 3 с.л. смлени
  • яйца - 3 бр. твърдо сварени
  • олио
  • оцет
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белим лука и го слагаме в тавичка. Наливаме малко вода и печем в загрята фурна, като по време на печене обръщаме да се запече от всички страни.

Внимаваме в тавичката да има вода, за да не загори лукът. Готовия лук оставяме да се охлади и нарязваме на филийки.

Прибавяме счукани орехови ядки, нарязани на ситно варени яйца и подправяме с черен пипер, сол, олио и оцет на вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар