Свинско месо с дреболийки

08/11/2016
"Един от най-сигурните начини да заинтригувате на един мъж завинаги е да го поканите на гости и да го нагостите богато, а с това свинско месо с дреболийки ще спечелите сърцето му завинаги "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо722
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребно и го изпържете до готовност. През това време изчистете и измийте дробчетата и сърцата.

Щом месото е готово го изкарайте и в същата мазнина сложете дреболиите оваляни в брашно. Докато те се пържат нарежете чушките и лукът на едро.

Изкарайте готовите дробчета и сърца при месото. В същата мазнина сложете зеленчуците. Ако е необходимо сипете още олио.

Пържете до омекване. Върнете месото и дреболийките в тигана, посолете, овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте и след 5 минути махнете от котлона.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар