Телешка супа в Крок пот

08/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Крок потът е уредът на начинаещиге кулинари. Просто слагате продуктите в него, нагласявате времето и се радвате на живота, докато той свърши всичко вместо вас "
Приготвяне15 мин.
Готвене220 мин.
Общо235 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Изсипете го в уреда за бавно готвене. Прибавете нарязаните на ситно лук, морков и чушки.

Налейте топла вода, добавете подправките и затворете уреда. Включете на втора степен. След три часа добавете ориза и доматите. След като омекне оризът направете застройката.

Разбийте яйцето с млякото и брашното. Добавете малко от бульона и върнете в супата. След 10 минути, направете запръжката. В тиган загрейте олиото и прибавете пипера. След като се запържи, го излейте в супата.

Изключете уреда и поръсете с нарязан магданоз. Уредът за бавно готвене нагрява до 100 градуса, затова не се стряскайте от минутите за готвене.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!