Предястие Коледен венец

08/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Празниците идват с много настроение и вкусотии, приготвени от сръчни и изобретателни кулинарки "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 286
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа натрошете сиренето. Добавете крема сиренето, смачкания чесън и черен пипер. Размесете хубаво. Нарежете копъра на ситно, а кашкавала настържете.

Сложете в три чинийки - червен пипер, кашкавал и копър. От сместа с влажни ръце оформете топчета (по желание може да поставите в средата орехова ядка).

Оваляйте една част в червения пипер, една част в копъра и една част в кашкавала. Оставете в хладилника за 1 час. В чиния подредете топчетата под формата на венец.

Украсете с клонки копър, сухите чушки и праза. Страхотно мезе, както за студена ракия, така и за домашно червено вино.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар