Бистра пуешка супа със запръжка

10/11/2016
Илияна Димоваот Илияна ДимоваМастър Шеф 3x
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо53
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на парчета. Слагаме в тенджера и заливаме с топла вода. Оставяме да заври, а през това време белим и почистваме зеленчуците. Нарязваме на кубчета лука, целината, пащърнака и единия морков.

Когато месото заври, прибавяме сол на вкус и нарязаните зеленчуци. Варим супата, докато месото и зеленчуците омекнат напълно. Когато са готови, прибавяме нарязани на ситни кубчета картофи и когато картофите омекнат, сипваме нарязаните или настъргани домати.

Варим супата до пълна готовност. В тиганче сгорещяваме маслото и в него изпържваме настъргания на ситно ренде морков. Когато се запържи, изсипваме в супата и оставяме да поври със запръжката още 5-6 минути. Сервираме супата с черен пипер и ситно нарязан пресен магданоз. В отделна купичка поднасяме ситно настърган хрян смесен с оцет.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар