Месен терин с бекон и кашкавал

10/11/2016
Веселина Константинова
отВеселина КонстантиноваМастър Шеф133270113876
"Теринът - изискан и изключително лесен за приготвяне "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към каймата прибавете яйцето и магданоза. Омесете до еднородност. Покрийте дъното на форма за терин с бекон. Облепете и стените. Сложете половината от каймата и загладете.

Наредете отгоре пласт бекон, ред кашкавал, нарязан на тънки плочки, върху кашкавала разстелете от консервирания лапад. Сложете останалата кайма и отново загладете. Покрийте с бекон и запечете в умерена фурна до готовност.

Готовият терин изсипете върху огнеупорна чиния, поръсете го с настърган кашкавал запечете до готовност на кашкавала. Поднесете с подходяща гарнитура.подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар