Пилешко бутче с кисело зеле

14/11/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Класическо ястие за ценителите на традиционната българска кухня "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо931
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваретепилешкото бутче в подсолена вода.

Запържете нарязаното на ситно зеле с 2-3 с.л. зехтин и червен пипер. Добавете и ориза.

Накъсайте месото от бутчето и го овкусете с черен пипер и кимион. Когато зелето е готово, прибавете месото, заливате с бульона, в който е вряло бутчето и накъсвате 2 листа дафинов лист.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

По желание може да добавите и люта чушка.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар