Пилешки дробчета с гъби и фусили на фурна

14/11/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Ароматно ястие, на което му трябват само десетина минути във фурната Опитайте и споделете с приятели "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо188
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете дробчетата в 2-3 с.л олио. Към тях добавете нарязаните на полумесеци лук и гъби.

След като се позапържат и сменят цвета си, добавете намачканите и обелени домати.

Прибавете подправки на вкус и свалете от котлона. Сварете фусилите, отцедете и оставете леко да се охладят.

Добавете разбитите яйца и сол на вкус. Изсипете фусилите в намаслена тава. В средата изсипете дробчетата и поръсете с кашкавал.

Запечете ястието на 200 градуса за десетина минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар