Костур на тиган

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Костур на тиган
Снимка: Анонимен
1 / 2
20/01/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2-3
"Обожаваме пържена рибка, а вие?"

Необходими Продукти

  • костур - 2 риби
  • галета - 100 г
  • брашно - 50 г
  • лимони - настъргана кора от 1 лимон
  • кашкавал - 50 - 60 г настърган, твърд
  • магданоз - 2 с.л. накълцан
  • сол
  • черен пипер
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете костурите от глави, опашки и кости, като разделите всяка на 4 парчета. Трябва да се получат общо 8 филета. Осолете ги леко.

Смесете галетата, брашното, настърганата лимонова кора, настъргания твърд кашкавал, малко смлян черен пипер и накълцания магданоз.

Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: