Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Икономична торта с пудинг и пандишпан

Икономична торта с пудинг и пандишпан

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Икономична торта с пудинг и пандишпан
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 4
16/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Да ви се намират случайно някакви пандишпанови изрезки, че днес сме решили да приготвим тази страхотна торта?"

Необходими Продукти

  • пандишпанови изрезки - 300 г
  • ЗА КРЕМА
  • прясно мляко - 1 литър
  • ванилия - 1 нишесте
  • захар - 8 с.л.
  • ванилия - 1 бр.
  • ЗА УКРАСАТА
  • какао - 1 ч.л.
  • цветни пръчици
  • кокосови стърготини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе крема, като сложите млякото да заври, добавете захарта и разтвореното в малко вода нишесте.

Варете при непрекъснато разбъркване, докато кремът се сгъсти, добавете ванилията.

Отделете малко от крема в една купичка и го смесете с какаото.

В голям съд сложете пандишпановите ленти, сипете горещия крем, разбъркайте добре и прехвърлете във форма за торта.

Отгоре залейте с какаовия крем и поръсете с цветна захар и кокосови стърготини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: