Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Кебап със свинско месо и сушени чушки

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
2292k3392k3
Кебап със свинско месо и сушени чушки
Снимка: Сергей Анчев
1 / 2
17/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6
"Мъжки кебап, който има нужда от силно, домашно, червено вино и една добра компания!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - - 1 кг полутлъсто
  • лук - 1 кг кромид
  • растително масло - 4 с.л.
  • червено вино - 300 мл хубаво
  • чубрица - 1 с.л. ронена градинска
  • черен пипер - 1 с.л. млян
  • сушени чушки - 5 - 6 бр. червени, люти или не по избор
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки.

В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута.

Добавят се едро нарязания лук и виното.

Чушките се препичат и се слагат заедно с подправките. Посолява се.

На слаб огън ври 30 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: