Чеснови картофи с яйца на тиган

18/11/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Пикантен обяд за минути - вкусен, ароматен и лесен за приготвяне. Ще обядвате ли с нас?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
33 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 942
  • Преглеждания за месеца3078
  • Преглеждания за седмицата536
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена33

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете картофите на малки кубчета.

В голям тиган сипете олио/зехтин и оставете да се сгорещи.

Сложете картофите да се пържат на умерен огън, докато се зачервят и омекнат.

Добавете маслото, чесъна и нарязаните люти чушки.

След няколко минути добавете подправките. Направете 4 вдлъбнатини и чукнете яйцата.

Поставете капак и оставете яйцата да се забулят (3-4 минути).

Сервирайте ястието поръсено с нарязан на ситно магданоз.

По желание може да поръсите с още люти чушлета.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар