Ципура във фолио

20/01/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Най-вкусно, бързо и лесно ципурата се приготвя във фолио, не вярвате ли?"
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо34 037
  • Преглеждания за месеца563
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете хубаво ципурите и ги натъркайте от вън и вътре с лимон. Намазнете ги и ги сложете за кратко на силно загрят грил тиган или скара, колкото да се образуват черти от скарата. Сложете рибите в купа и ги залейте с виното. Оставете да престоят така за 30 минути.

Сложете всяка ципура в парче намазнено фолио. Напълнете рибите с резени лимон и стръкчета магданоз, като отново може да прибавите подправки и по желание скилидки чесън.

Завийте добре ципурите с фолио, направете няколко дупчици с игла и сложете да се пекат в загрята умерена фурна за 30-35 минути.подобни рецепти тук

5 9
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сп
Сп
17.11.2013 22:00
Получи се перфектно!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв