Рулца от пържени филийки с кашкавал и шунка

20/11/2016
"Лесно може да превърнете скучния сандвич в перфектната вкусотия "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 676
  • Преглеждания за месеца426
  • Преглеждания за седмицата219
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете коричките на хляба и всяка филия разточете на тънко.

Нарежете шунката и кашкавала на тънко с размер на филията.

Поставете отгоре парче шунка, кашкавал и навийте на рулце.

Разбийте яйцето, потопете всяко рулце в него и изпържете до златисто.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

МАРИЯ
МАРИЯ
17.01.2017 19:19
Запитване ; подгъват ли се филийките от двете страни............на снимката изглеждат подгънати .
1
0
Елена Стефанова Йорданова
На основната снимка рулцата са с шоколад и банан.Не знам защо е сложена за основна снимка.Не не ги подгъвам,така изглежда от самата панировка!
0
0
Цветозар
Цветозар
23.11.2016 12:07
Много вкусно стана ,само да попитам какъв хляб ползваш ,че моя който го взех уж за тостер много се разпадаше и малко се ядосах ,после забравих да слагам яйце ,но в крайна сметка станаха. Ако може също да направиш клип или снимка на начина на навиване на тези филиики ,ще съм благодарен и ще ги правя винаги ,но ако не ми помогнете втори път няма да се хвана да ги правя понеже бая си се ядосах :D
0
0
Елена Стефанова Йорданова
Използвам различен хляб за тостер!Правила съм ги и с плънка от шоколад и банан.Просто трябва да се разточат на тънко и навивате.Те и на мен се разчупиха на няколко места,но като се панират в яйцето и се изпържат,рулцата се запечатват.Не трябва и да ги държите много в разбитото яйце,защото се разпадат.Ще добавя още една снимка със сладък пълнеж!Тези дни ще ги правя отново и ще кача снимка с навиване.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!