Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Бюрек»Пачанга бюрек

Пачанга бюрек

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1078262407712
Пачанга бюрек
Снимка: Фати Камберова
1 / 2
21/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
12 банички
"Обожаваме чушки бюрек, но тези направо ни взеха ума Опитайте и ще разберете защо всички са луди по тях"

Необходими Продукти

  • За тестото
  • вода - 1 ч.ч. хладка
  • сол - 1/2 к.л
  • брашно - колкото поеме
  • олио - за намазване на корите
  • За плънката
  • салам - Пастърма
  • кашкавал
  • магданоз
  • масло - 125 г за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа от водата, солта и брашното омесваме тесто. Разделяме го на две топки и ги разточваме на тънки кори (може да използвате и готови кори.)

Продуктите за плънката ги нарязваме на кубчета и на ситно - магданоза.

Намазваме корите с олио и поръсваме с плънката.

Завиваме ги на квадрати и ги нарязваме на малки банички.

Пържим в сгорещено олио до златисто. Готовите бюреци ги намазваме с солена вода, за да омекнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
55
40
31
20
10
Дай твоята оценка: