Канелони с кайма и босилекова моцарела

21/11/2016
"Другото име на тази неустоима паста е убиец на диетични режими "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 099
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лука и го нарежете на ситно. Запържете го в зехтина до златисто. Прибавете каймата и гответе, докато си смени цвета, като бъркате непрекъснато. Накрая прибавете 3 с.л. доматен сос. Овкусете със сол и черен пипер.

Напълнете канелоните с получената смес.

Прибавете сметаната към доматения сос и разбъркайте до еднородност.

Полейте от соса дъното на подходяща тава за печене. Наредете канелоните и ги полейте с останалия сос.

Запечете в загрята фурна до готовност.

Преди края на печенето, наредете върху канелоните моцарелата, нарязана на тънки филийки.

Печете до разтопяването на моцарелата.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Диана
Диана
22.11.2016 13:05
Невероятно!!!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв