Тортия с пшенични кълнове и пиле

21/01/2012
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър32786569
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 253
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на продълговати късове, объркайте ги с черен пипер и сол на вкус, заедно с прясното мляко. Покрийте и оставете да престоят 20-30 минути.

Загрейте малко мазнина в тиган и изпържете пилешките късове, предварително оваляни в разбитите яйца и натрошения корнфлейкс.

Разбъркайте киселото мляко с майонезата заедно с пшеничените кълнове, настъргания морков, ситно нарязаната чушка и малко накълцан магданоз.

Във всяка тортия слагайте от този сос и пилешки късове. Завийте и поднесете веднага.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар