Дядовата селска гозба

25/11/2016
"Дядо извъртя такава вкусна селска гозба, че баба си скъса тапията за готвач "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
68 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо174 785
  • Преглеждания за месеца1160
  • Преглеждания за седмицата67
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена68

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и в малко олио ги сложете да се пържат. Добавете нарязаните чесън, магданоз, посолете и разбъркайте.

Щом течността се е почти изпарила, я прехвърлете в тавичка.

Цепнете наденицата на няколко места и я наредете при доматите.

Сложете ястието в загрята фурна на 200 градуса и малко преди да се запече наденицата извадете и чукнете яйцата.

Върнете във фурната до готовност на яйцата.подобни рецепти тук

5 17
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

iva mirkova
iva mirkova
08.04.2017 19:31
Много вкусна и лесна рецепта!
0
0
viktoria-68
viktoria-68
17.03.2017 16:07
Straxotna gozba!
0
0
Petia
Petia
16.02.2017 13:42
Много сполучлива рецепта!
Благодаря за идеята!
В къщи много я харесаха и ни става любима.
Понеже сега не е сезона на доматите, то аз ползвах консервирани - стана много добре.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв