Дядовата селска гозба

25/11/2016
"Дядо извъртя такава вкусна селска гозба, че баба си скъса тапията за готвач "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
71 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо195 018
  • Преглеждания за месеца1827
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена71

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и в малко олио ги сложете да се пържат. Добавете нарязаните чесън, магданоз, посолете и разбъркайте.

Щом течността се е почти изпарила, я прехвърлете в тавичка.

Цепнете наденицата на няколко места и я наредете при доматите.

Сложете ястието в загрята фурна на 200 градуса и малко преди да се запече наденицата извадете и чукнете яйцата.

Върнете във фурната до готовност на яйцата.подобни рецепти тук

5 18
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

iva mirkova
iva mirkova
08.04.2017 19:31
Много вкусна и лесна рецепта!
2
0
viktoria-68
viktoria-68
17.03.2017 16:07
Straxotna gozba!
2
0
Petia
Petia
16.02.2017 13:42
Много сполучлива рецепта!
Благодаря за идеята!
В къщи много я харесаха и ни става любима.
Понеже сега не е сезона на доматите, то аз ползвах консервирани - стана много добре.
3
2
Petia
Petia
16.11.2017 09:29
marciano49 - какъв Ви е проблемът? Всеки има да си каже мнението и да си направи яденето по свой вкус. Вие като искате м. февруари купете си гумени домати и направете вкусно ядене!
0
0
marciano49
marciano49
15.11.2017 23:00
Петя, не съм ходил, но се басирам, че и в Лапландия има откъде да си купиш домати!
0
0
Елена Стефанова Йорданова
Благодаря:)Радвам се,че ви е харесала!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв