Мерлуза в доматен сос

26/11/2016
"Апетит ни се обади да поръча двойна порция от тази риба. Опитайте и ще разберете защо "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 789
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата40
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете и оваляйте рибата в брашно. Загрейте малко олио и сложете рибата да се запържи от двете страни и я извадете.

Обелете доматите и ги нарежете на ситно. Сложете ги в същата мазнина, в която сте запържили рибата.

Прибавете сол, нарязани магданоз и чесън.

Пържете на слаб огън до изпаряване на водата. Върнете рибата в доматеният сос и оставете да покъкри пет минути.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Елена Стефанова Йорданова
Мерси,Сия!
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
26.11.2016 16:40
Обожавам я тази риба, чудесно предложение, с удоволствие ще опитам :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!