Балсамов сос

28/11/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaИноватор
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • балсамов оцет - 1 ч.ч.
  • кетчуп - 1 ч.ч.
  • кафява захар - 1/2 ч.ч.
  • чесън - 1 скилидка счукана
  • горчица - 1 с.л.
  • сос Уорчестър - 1 с.л.
  • черен пипер

Начин на приготвяне

Продуктите смесвате в тенджерка и разбърквате, докато получите хомогенна смес. Слагате на умерен котлон за 20 минути или докато се сгъсти до желаната от вас консистенция и дръпвате настрани от огъня.

Може да използвате като марина за различни меса или като сос, полят върху вече готовите изпечени пържоли.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар