Свинско месо с праз лук

28/11/2016
"Ах, защо ли, защо ли селската кухня е толкова вкусна?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо43 380
  • Преглеждания за месеца3416
  • Преглеждания за седмицата927
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки.

Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично.

През това време изчистете и нарежете лука на едро и го добавете при готовото месо.

Посолете и поръсете с черен пипер.

Разбъркайте и щом празът омекне махнете от котлона.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар