Боб яхния с пушени ребра

29/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12521971396
"Най-доброто от Селската българска кухня, но два пъти по-вкусно с помощта на модерните технологии "
Приготвяне20 мин.
Готвене240 мин.
Общо260 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 826
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете боба за 30 минути и го отцедете от водата. В тиган запържете лука и моркова.

След няколко минути добавете чушките и доматите. Поръсете с брашното, подправките и добавете боба.

Разбъркайте добре и изсипете сместа в уреда за бавно готвене - Крок-пот. Налейте вода и добавете ребрата, предварително запържени за кратко.

Затворете капака и включете уреда на 2степен. След 4 часа ястието е готово. Поръсете с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар